Delikatesy U Rzeźnika z nowymi lokalizacjami

Sieć delikatesów mięsnych U Rzeźnika funkcjonuje od 2005 roku. Oprócz 17 sklepów firmowych w Białymstoku, ma ponad 100 placówek franczyzowych na terenie województw: podlaskiego, lubelskiego, łódzkiego, małopolskiego, mazowieckiego, pomorskiego, śląskiego, warmińsko-mazurskiego, wielkopolskiego i podkarpackiego.

W 2009 roku spółka uruchomiła 46 sklepów franczyzowych. W tym roku do sieci dołączyło już pięć nowych lokalizacji na zasadzie franczyzy oraz dwa sklepy firmowe.

Sztandarowym produktem w ofercie jest kindziuk. Wędlina ta jest produkowana według oryginalnej receptury z najlepszych partii mięs wieprzowych. Unikalność tego wyrobu jest zastrzeżona poprzez Polski Urząd Patentowy. Producentem mięsa i wędlin oraz zarządcą sklepów jest spółka PMB SA. Na asortyment składa się ok. 140 produktów. Producent żywności wykonuje w swoich zakładach m.in. wędliny, kiełbasy, wędzonki, wyroby z dziczyzny oraz konserwy.

Większość z delikatesów działa w systemie franczyzowym. Wizualizacja delikatesów mięsnych  U Rzeźnika opiera się na drewnianej zabudowie stoisk. Spółka jest zainteresowana nawiązaniem współpracy z partnerami, którzy prowadzą działalność gospodarczą w branży mięsnej. Właściciele sieci oferują pomoc swoim franczyzobiorcom na każdym etapie prowadzenia delikatesu.
 

Reklama

Galeria Jurajska