Łódź: Tradycyjne Jadło w Manufakturze

Sklep Tradycyjne Jadło działa już na pierwszym piętrze Manufaktury. Zajmuje lokal o powierzchni 59 metrów kwadratowych. Prowadzona jest w nim sprzedaż wyrobów wędliniarskich wykonywanych głównie w oparciu o tradycyjne receptury kuchni wielkopolskiej.

W tym miesiącu Manufaktura wzbogaciła się również o dwa nowe lokale w strefie food court – Salad&Co oraz Bon apetito. Obydwa otwarte zostały 8 czerwca. W menu Bon apetito dominuje kuchnia polska, choć zamówić można również dania charakterystyczne dla innych państw Europy. Oferta obfituje w makarony, sałatki, ryby i mięsa, ale coś dla siebie znajdą tu także wegetarianie. Natomiast Salad&Co oferuje wybór sałatek komponowanych na miejscu, według wskazań klienta, a także dań obiadowych i zup. Salad&Co nastawiona jest na promowanie zdrowego stylu żywienia.

Marki te dołączyły w Manufakturze do takich firm jak Burger King, Coffee Heaven, Costa Coffee, Cube Cafe, Czas na Herbatę, Galerie Alkoholi, Grycan, KFC, Krakowski Kredens, Kuchnie Świata, Max-Ice Coffee, McDonald’s, North Fish, Pizzeria Solo, Subway, W Biegu Cafe by Jacobs Kronung.

Właścicielem i zarządcą Manufaktury w Łodzi jest firma Apsys. Spółka jest odpowiedzialna również za wynajem powierzchni handlowej w obiekcie.
 

Reklama

Galeria Jurajska