SCF 2014: Networking w menu

menu

Podczas Shopping Center Forum 2014 trwać będą istotne rozmowy decydujące o rozwoju rynku centrów handlowych w naszym kraju. Aby toczyły się one w jak najlepszej atmosferze, organizator Forum oraz Mazurkas Catering zapraszają wszystkich uczestników do strefy restauracyjnej.

W ramach Meeting Point przez cały czas trwania targów działać będą dwa bary z napojami i przekąskami. Natomiast od godziny 10.30 funkcjonować będą ciepłe bufety z wykwintnymi daniami. W menu przygotowanym specjalnie pod kątem oczekiwań uczestników SCF 2014 znajdzie się kilkadziesiąt przystawek, dań ciepłych oraz wyszukanych deserów.

Uczestnicy Shopping Center Forum znajdą w menu m.in. filet z okonia morskiego marynowany w trawie cytrynowej, aksamitny mus z pstrąga aromatyzowany białym winem na jogurtowym postumencie, wędzony filet gęsi na sycylijskich pomarańczach z konfiturą z czerwonej cebuli i czarnej porzeczki czy włoskie cielęce Tiftelle na sosie balsamiczno-cebulowym i wiele innych.

Z kolei wielbiciele deserów będą mogli skosztować wielu rodzajów tart, serników oraz innych słodkich ciast.

Lunch menu w czasie Forum będzie dostępne w cenie 85 zł za osobę. W ramach tej kwoty wszyscy uczestnicy będą mogli skosztować każdego z dań widniejących w menu. Więcej informacji na temat menu znajduje się TUTAJ.

Shopping Center Forum odbędzie się w dn. 17-18 września w Warszawie.

menu2

Reklama

Galeria Jurajska