American Trading: 9 nowych restauracji do końca 2015 roku

Kuchnia Marche

Kuchnia Marche

Spółka American Trading Company, właściciel czterech sieci restauracyjnych, realizuje zapowiadany plan ekspansji.

W ostatnim czasie spółka oddała do użytku nowy lokal sieci Express Kuchnia Marche w centrum handlowym Magnolia Park we Wrocławiu.

Bogate menu

– Nowo otwarty lokal jest placówką franczyzową o powierzchni 320 mkw. Jest to największa restauracja Express Kuchnia Marche w Polsce. Siłą wyróżniającą koncept jest jego bogata oferta dań kuchni polskiej z elementami kuchni świata. Kucharze Express Kuchnia Marche gotują „na widoku” co sprawia, że goście  mogą uczestniczyć w każdym etapie przygotowywanych dań niczym w spektaklu teatralnym – mówi w rozmowie z portalem Retailnet Agnieszka Żółkiewicz, Project Manager w American Trading Company sp. z o.o. sp.k.

– Wśród bogatej oferty menu można znaleźć również soki ze świeżych warzyw i owoców, sezonowe koktajle oraz bogatą ofertę kolorowych sałat – dodaje Agnieszka Żółkiewicz.

Jak dowiedziała się redakcja Retailnet w planach spółki są kolejne otwarcia.

Nowe otwarcia

– Do końca tego roku otworzymy jeszcze dziewięć kolejnych lokali. Na większość z nich mamy już podpisane umowy najmu. Nowe restauracje pojawią się m.in. we Wrocławiu czy Poznaniu – zdradza Agnieszka Żółkiewicz.

Obecnie American Trading prowadzi sieć 15 lokali własnych i 15 franczyzowych pod szyldami Express Kuchnia Marche, Sevi Kebab i Sevi Kebab Oriental.

Restauracja Express Kuchnia Marche oferuje dania kuchni polskiej z elementami kuchni świata serwowanych w formie gorącego bufetu w wygodnym systemie na wagę przy określonej cenie za 100 gram, dzięki czemu mamy możliwość dowolnego skomponowania talerza składającego się z różnych potraw. W ofercie znajdują się dania wegetariańskie i dania fitness, świeże koktajle i soki.

Reklama

SCF 2017 Spring 1-15.12.2016