Royal Wilanów
Royal Wilanów

Restauracja Naturel mieszcząca się w Royal Wilanów będzie odpowiedzią na potrzeby najbardziej wymagających smakoszy. To jedna z niewielu restauracji w Warszawie, w której szef kuchni będzie również współwłaścicielem. Naturel będzie kładło szczególny nacisk na świeżość, sezonowość i wysoką jakość produktów. Lokal Marcina Jabłońskiego o powierzchni 165 mkw. w swoim menu będzie oferował dania przyrządzone w oparciu o ekologiczne produkty.

W swojej kuchni Marcin Jabłoński zwraca uwagę na zdrowe, naturalne smaki, które dzisiaj są rzadkością. Większość produktów w jego menu pochodzi z gospodarstwa Państwa Jabłońskich i z warszawskiego BioBazaru, a więc są to certyfikowane, ekologiczne produkty najwyższej jakości.

Marcin Jabłoński jest laureatem 3 edycji programu „Top Chef” oraz jednym z najlepszych szefów kuchni młodego pokolenia w Polsce. Gotował dla wielu gwiazd, m.in. Prezydenta Francji Nicolasa Sarcozi’ego czy znanego rapera 50 Centa. Jabłoński jest laureatem wielu prestiżowych konkursów kulinarnych na świecie, m.in. Bocuse d’Or (Bruksela), Cup George Baptiste (Meksyk), Cup George Baptiste (Tokio) czy Olimpiady Kulinarnej Erfurt (Niemcy). Kucharz współpracował do tej pory m.in. z Pascalem Brodnickim, Karolem Okrasą, Kurtem Schellerem, Jean Bosem czy Wojciechem Amaro.

Koncept Demo Marcina Jabłońskiego działający do tej pory na terenie dawnych zakładów fabryki Norblina w Warszawie zdobył dużą rzeszę wielbicieli zdrowej kuchni.

Royal Wilanów będzie obiektem pięciokondygnacyjnym, w którym znajdzie się 29,78 tys. mkw. nowoczesnej przestrzeni biurowej oraz 6,9 tys. mkw. powierzchni usługowo-handlowej. W podziemnej części budynku zlokalizowano trzykondygnacyjny parking na 931 miejsc postojowych dla najemców i klientów oraz parking rowerowy. Autorem projektu architektonicznego jest pracownia JEMS Architekci. Otwarcie obiektu zaplanowano na drugą połowę sierpnia 2015 roku.