Jeff`s otwiera trzecią restaurację w Warszawie

Bar we wnętrzu czerwonego, kultowego Volkswagena „Ogórka”, kolorowe, święcące neony na ścianach oraz amerykańskie jedzenie. Nowa, trzecia już restauracja w Warszawie pod szyldem Jeff`s otworzyła się w Hali Koszyki.

Restauracje Jeff`s serwują oryginalną, amerykańską kuchnię. W Warszawie mieszczą się w Galerii Mokotów, na Polu Mokotowskim od strony ul. Żwirki i Wigury, a teraz także w Hali Koszyki. Poza Warszawą Jeff’s znajduje się w Galerii Kazimierz w Krakowie oraz Galerii Silesia City Center w Katowicach.

– Na kultowych „Koszykach” można zakosztować przysmaków z całego świata, nie mogło więc zabraknąć autentycznej kuchni zza wielkiej wody. Cieszę się, że amerykańska restauracja stała się dopełnieniem oferty Hali Koszyki, która na stale wpisała się w gastronomiczną część Warszawy. Jestem przekonany, że Jeff`s „na Koszkach”, podobnie jak w innych lokalizacjach, stanie się popularnym miejscem spotkań – mówi Artur Jarczyński, właściciel Jeff`sa.

Nowa restuaracja Jeff’s w Hali Koszyki

W karcie restauracji znajdują się amerykańskie dania, m.in. steki ze świeżej argentyńskiej wołowiny, burgery, przyrządzane na ostro skrzydełka, marynowane, pieczone żeberka, krewetki Jumbo czy mięsne tacos z aromatyczną salsą. Jedzenie to jednak nie wszystko, co spełni amerykański sen gości tej restauracji. Wystrój Jeff`sa w Hali Koszyki, dopracowany w każdym szczególe, nie pozostawia wątpliwości co do charakteru tego miejsca. Kolorowe i świecące neony, plakaty, tablice rejestracyjne oraz czerwone, kraciaste obrusy na stołach przypominają amerykańskie bary. Ale hitem tego Jeff`sa z pewnością będzie bar, który został urządzony we wnętrzu czerwonego, kultowego Volksawegana „Ogórka”.

W Jeff`się na „Koszykach” jest również zewnętrzny taras, na którym w otoczeniu zieleni można przyjemnie spędzić czas.

– Wszystkie Jeff`sy mają bardzo określony charakter. Od wystroju wnętrza, przez stroje obsługi, sposób podawania dań i menu. Zależy nam na tym, żeby odwiedzający nas goście przeżywali przygodę, nie tylko kulinarną, ale przenieśli się w zupełnie w inny świat – dodaje restaurator.

Restauracje Jeff`s od października ubiegłego roku w swoich lokalach nie używają plastikowych słomek. Zastąpiły je biodegradowalne słomki z papieru.

Artur Jarczyński od 28 lat z sukcesem prowadzi na polskim rynku sieć restauracji, do której należą oprócz Jeff`sa takie marki jak: Shipudei Berek, U Szwejka, Der Elefant, Otto Pompieri, St Antonio, Pod Wawelem, Sukiennice i Bazyliszek.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Newsletter SCF News | Retailnet.pl

Codziennie nowe informacje dla profesjonalistów rynku centrów handlowych.

Newsletter
SCF News | Retailnet.pl