Food Hall w Elektrowni Powiśle rozszerza działalność

Działająca od ponad tygodnia Elektrownia Powiśle to nie tylko zabytkowa architektura, ponad 100-letnia historia czy unikatowe marki modowe, to również wyjątkowa oferta gastronomiczna, która czeka na klientów w strefie Food Hall. Od otwarcia obiektu, 20 maja klienci mogli korzystać z wybranych lokali i restauracji, do których dołączają właśnie kolejne koncepty, w tym Philly’s Finest, Quattro Canti, kebab Osmania, Soul Burger oraz kawiarnia Vita Cafe.

Elektrownia Powiśle od swojego otwarcia 20 maja cieszyła się dużym zainteresowaniem mieszkańców Warszawy. Na Powiśle przyciągnęły ich nie tylko odrestaurowane wnętrza dawnej elektrowni, znane i lubiane marki, ale także strefa gastronomiczna Food Hall, gdzie docelowo na klientów czekać będzie aż 17 konceptów kulinarnych oraz 3 wyjątkowe bary.

Szersza oferta gastronomiczna

Już w ten weekend do otwartych w środę 20 maja lokali: Dim Sum Box, Tel Aviv, Trufla Pasta Bar oraz The Fry, dołączają nowe koncepty, w tym: Philly’s Finest (amerykańskie kanapki), Quattro Canti (pizzeria), Osmania (kebab) oraz Soul Burger. W pełni działają także wszystkie 3 bary – Centrala, Kandela i Elektryk. Pozostałe koncepty w strefie Food Hall będą otwierać się sukcesywnie, w kolejnych dniach. Od środy 27 maja, w pasażu od strony ulicy Zajęczej, działa również kawiarnia Vita Cafe, słynąca z jednych z najlepszych pączków w mieście.

Odwiedzający Elektrownię Powiśle mogą skorzystać także z pełnej oferty restauracji zlokalizowanych w budynku biurowym przy placu zewnętrznym od ulicy Zajęczej – serwującej nowoczesną kuchnię azjatycką Pełną Parą oraz unikatowego konceptu Kuby Wojewódzkiego i Józefa Krawczyka – Niewinni Czarodzieje 2.0.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Newsletter SCF News | Retailnet.pl

Codziennie nowe informacje dla profesjonalistów rynku centrów handlowych.