Search Results for white-bear-coffee/
Rośnie sieć kawiarni The White Bear Coffee. Nowy lokal otwarto w Krakowie
Na początku kwietnia br. marka the White Bear Coffee powiększyła się o szóstą kawiarnię franczyzową. Mieści się ona w Krakowie i jest największym powierzchniowo lokalem w sieci. To jedenasta kawiarnia pod szyldem WBC.
White Bear Coffee startuje z nowym konceptem handlowym
White Bear Ice Cream to nowy format gastronomiczny stworzony przez przez Grupę Gastronom. Pierwszy lokal nowej sieci lodziarni ruszył w Białymstoku. Marka będzie rozwijana w oparciu o system franczyzowy. Marka White Bear do tej pory znana była jako sieć kawiarni. Teraz Urszula i Mariusz Olechno – twórcy marki – postawili na nowy lodowy koncept. Nowa sieć wystartowała w Białymstoku, ale obecnie na mapie miasta już pojawiły się 4 […]
Rośnie franczyzowa sieć kawiarni The White Bear Coffee
Sieć the White Bear Coffee powiększyła się o kolejną kawiarnię franczyzową. Nowy Misiek mieści się w Łomży. To oryginalne, designerskie miejsce, jakiego nie było do tej pory na mapie tego miasta.
White Bear Coffee podsumowuje rok 2023 i zdradza plany rozwoju
Rok 2023 był niezwykle udany dla białostockiej sieci kawiarni the White Bear Coffee. Powstało sześć nowych kawiarni, a działające do tej pory zanotowały wzrost obrotów względem ubiegłego roku.
[WYWIAD] Marcin Zalewski, White Bear Coffee: przyspieszamy z rozwojem sieci
Staliśmy się bardzo dobrze rozpoznawalną marką i w tej chwili planujemy kolejne otwarcia. Wychodzimy poza wschodni i północny region kraju. W tym momencie jesteśmy na etapie budowy nowych lokali w Warszawie, Krakowie i Lublinie – mówi w rozmowie z Retailnet Marcin Zalewski, twórca marki the White Bear Coffee Końcówka roku to intensywny czas dla marki the White Bear Coffee. Przyspieszacie z ekspansją? Zdecydowanie przyspieszamy z rozwojem sieci. Właśnie […]
White Bear Coffee zamyka pierwsze półrocze 2023 dwoma otwarciami i czterema nowymi umowami franczyzowymi
The White Bear Coffee zamyka pierwsze półrocze 2023 dwoma otwarciami i czterema nowymi umowami franczyzowymi. - Nasz koncept zyskuje na popularności – mówi Łukasz Kaliciński, współwłaściciel franczyzy.
Branża gastro przyjęła pierwszych gości w ogródkach. Największe problemy z kadrą
15 maja restauratorzy zaczęli przyjmować gości na świeżym powietrzu, w ogródkach. Zapraszanie klientów do wnętrz lokali będzie możliwe z zachowaniem obostrzeń od 28 maja. Największym problemem z jakim borykają się obecnie operatorzy gastronomiczni są braki w kadrach. Gastronomia trwa w zawieszeniu już od października ubiegłego roku. Tak długa przerwa i ograniczenie działalności wyłącznie do dowozów i wynosów, jak podkreślają operatorzy gastronomiczni, spowodowały uszczuplenie większości załóg. Dotyczyło to głównie kelnerek, ale nie tylko – mowa […]