Newsletter SCF News
Dołącz do 7000 odbiorców!

Search Results for zdrowa-krowa/

Restauracja Zdrowa Krowa w nowym koncepcie zadebiutowała w Libero Katowice

Libero Katowice rozszerza swoją ofertę kulinarną. Do grona nowych najemców strefy food court dołączyła restauracja Zdrowa Krowa. Lokal uruchomiony został w nowym koncepcie marki „street slow food”, który skierowany jest do klientów galerii handlowych. To pierwsza tego typu restauracja tej sieci w Polsce. W czerwcu, wraz z początkiem sezonu wakacyjnego, w Libero Katowice otwarta została nowa restauracja kultowej dla mieszkańców Śląska i prężnie rozwijającej się w całej […]
fuzja-lodz-echo

Restauracja Zdrowa Krowa otworzy się w łódzkiej Fuzji

Na gastronomicznej mapie Łodzi zagości nowy koncept kulinarny. Mowa o restauracji Zdrowa Krowa, która swój pierwszy lokal w tym mieście otworzy w Fuzji – wielofunkcyjnym kompleksie realizowanym przez Echo Investment. Nowy najemca zajmie jeden z historycznych budynków zlokalizowanych w Ogrodach Anny z widokiem na secesyjną zabytkową elektrownię Scheiblerów. Lokal o powierzchni 128 mkw. będzie pierwszym konceptem tej sieci w Łodzi. Zdrowa Krowa serwuje najwyższej jakości wołowinę, steki, a także […]

Zdrowa Krowa otworzy pierwszy lokal w Bielsku-Białej

Sieć restauracji Zdrowa Krowa, działająca w modelu franczyzowym i serwująca najwyższej jakości wołowinę, zdecydowała się otworzyć swój pierwszy lokal w Bielsku-Białej. Otwarcie nowej restauracji zaplanowano latem 2021 r. Wyzwaniem dla sieci Zdrowa Krowa było znalezienie odpowiedniej lokalizacji na nową restaurację w Bielsku-Białej, wybór padł na budynek Cavatina Hall. – Wybierając lokalizację, w której powstanie Zdrowa Krowa, zwracamy uwagę na jej spójność z naszą marką i naszym konceptem […]
Robert Kuc, CEO Zdrowa Krowa

[WYWIAD] Robert Kuc, Zdrowa Krowa: chcemy współpracować z galeriami, które dbają o wizerunek

Koncept „Zdrowa Krowa Street Slow Food” powstał z myślą o galeriach. Pierwsze nasze podejście do galerii, do których byliśmy raczej sceptycznie nastawieni, miało miejsce w Galerii Libero w Katowicach. Po pandemii galerie zmieniły podejście do najemców, stały się bardziej elastyczne, rozumieją biznes gastronomiczny i potrzebują tego biznesu w swoich obiektach. Dzisiaj myślę, że jest moment, w którym można z galeriami rozmawiać i uruchamiać tam swoje koncepty na normalnych zasadach biznesowych – mówi […]