Newsletter SCF News
Dołącz do 7000 odbiorców!

GTC powołało Agnieszkę Ciupak na stanowisko dyrektora wykonawczego w Polsce

Wraz z początkiem listopada br. Agnieszka Ciupak dołączyła do GTC na stanowisko dyrektora wykonawczego na Polskę. W swojej nowo utworzonej roli Agnieszka będzie odpowiedzialna za całość operacji w sektorze biurowym w tym za najmy, prace adaptacyjne, zarządzanie aktywami, a także marketing i HR w całej firmie.

Nominacja Agnieszki Ciupak jest częścią transformacji firmy, której celem jest wzmocnienie kierownictwa w poszczególnych krajach. Pozwoli to na szybszą i lepszą reakcję na pojawiające się możliwości i wyzwania na lokalnych rynkach.

Agnieszka Ciupak ma ponad 20 lat doświadczenia w branży nieruchomości komercyjnych. Przez wiele lat pracowała dla międzynarodowych firm i funduszy właścicielskich. Pełniła również funkcje dyrektorki działów biurowych w takich firmach jak CPI Polska, HB Reavis Polska, Griffin Real Estate/ Echo Investment. W trakcie swojej kariery pracowała w GTC jako dyrektorka ds. wynajmu biur i była odpowiedzialna za wynajem portfela GTC w Warszawie, Krakowie, Katowicach i Łodzi. Na obecnym stanowisku będzie nadzorować wszystkie operacje firmy w Polsce, począwszy od wynajmu, a skończywszy na marketingu.

– Miło mi powitać Agnieszkę w naszym zespole. Jestem przekonany, że jej wieloletnie doświadczenie i duża wiedza na temat polskiego rynku w znacznym stopniu przyczynią się do rozwoju naszej działalności w Polsce. Powołanie Agnieszki na stanowisko dyrektora wykonawczego to również początek transformacji struktury organizacyjnej naszej firmy. Chcemy wzmocnić rolę naszych regionalnych liderów, którzy najlepiej rozumieją lokalne rynki, jednocześnie zachowując ciągłość naszego biznesu opartego na prawie 30-letnim doświadczeniu i zapewniając silne wsparcie zarządu w codziennych sprawach – powiedział János Gárdai, dyrektor operacyjny i członek Zarządu GTC.

R E K L A M A

– Dobrze być z powrotem w GTC. Wierzę, że moja wiedza rynkowa, którą zdobyłam w ciągu ostatnich lat w połączeniu ze znajomością kultury GTC, pomogą mi wznieść polski zespół na wyższy poziom. Mam świadomość, że czasy, w których się znajdujemy, nie są łatwe, ale miejmy na uwadze, że często trudne czasy dają największe możliwości – skomentowała Agnieszka Ciupak, dyrektor wykonawczy w GTC w Polsce.

Agnieszka Ciupak jest absolwentką międzynarodowych stosunków ekonomicznych w Szkole Głównej Handlowej oraz ekonomii na Prywatnej Wyższej Szkole Biznesu i Administracji w Warszawie.