Berlin Döner Kebap otworzył kolejny lokal sieci. Tym razem mieszczący się nieopodal Szczecina w ościennej miejscowości Dobra Szczecińska. Lokal działa w modelu outdoor.
Sieć zadbała w tym miejscu o swobodę gości, pomimo znajdowania się na otwartej przestrzeni. Oprócz klasycznych stołów ogrodowych z parasolami pojawiły się także leżaki, toaleta dla gości oraz parking, który umożliwia swobodę osobom zmotoryzowanym.
Jest to pierwsza Restauracja marki w tym miasteczku, pomimo wielu punktów tuż obok w Szczecinie, ta w Dobrej cieszy się ogromnym zainteresowaniem, dlatego już po tygodniu działalności miejsce wydłużyło godziny otwarcia specjalnie dla gości. Lokal można odwiedzać codziennie od godziny 11:00 do 22:00. Zmiana godzin otwarcia natychmiast zaowocowała powiększeniem zespołu w restauracji.
„Otwarcie punktu w tej lokalizacji było przemyślanym ruchem. W okolicy nie ma jakościowej Restauracji szybkiej obsługi. Spodziewaliśmy się wielu zainteresowanych gości, jednak ich ilość pozytywnie przerosła nasze oczekiwania.”- mówi Karol Kostyrka, Manager do spraw rozwoju Berlin Döner Kebap w Polsce.
Marka Berlin Döner Kebap działa na polskim rynku już od 26 lat, nieustannie dostarczając dania najwyższej jakości. Należy pamiętać, że sieć cały czas dostarcza nam nowoczesne kombinacje smaków, tak jak Rollo Farmer, czyli połączenie krążków cebulowych, kurczaka, warzyw, sosu BBQ i farmerskiego oraz dopełniająca smak prażona cebulka. Sieć kojarzy się szczególnie z mięsną kuchnią, jednak chcąc dbać o każdego z gości, marka oferuje także potrawy z falafelem oraz oryginalnym, cypryjskim serem halloumi
PARTNER PORTALU
Dziesięć nowych restauracji w roku 2024
W niedawnym wywiadzie dla SCF News | Retailnet.pl Karol Kostyrka, Manager ds. Rozwoju, Berlin Döner Kebap mówił: „Planujemy rozwijać ten format głównie przy galeriach handlowych, retail parkach oraz w miejscach dużego natężenia ruchu. Takie lokalizacje mogą obejmować również obsługę zmotoryzowanych podróżnych, na przykład w połączeniu ze stacją benzynową. Tym samym jesteśmy otwarci na wszelkie lokalizacje z wysoką odwiedzalnością.
Planujemy otworzyć dziesięć nowych restauracji do końca 2024 oraz zrealizować podobną liczbę remodelingów punktów już funkcjonujących. Wszystko celem dostosowania do najnowszej linii wizualnej sieci Berlin Doner Kebap. Nowe punkty, planujemy lokalizować głównie w obszarach, które zostały objęte naszą linią logistyczną lub są jej bliskie. Myślimy też o wschodzie Polski. Będziemy starać się zwiększyć tam naszą aktywność. Sieć jest rozwijana w dużej mierze w oparciu o system franczyzowy.”
Newsletter SCF News
Obserwuj rynek centrów handlowych
Dołącz do ponad 7000 czytelników i otrzymuj codzienny, bezpłatny newsletter