Sieć restauracji Thai Wok otworzy pierwszą lokalizację w Krakowie

Marka Thai Wok, znana z serwowania autentycznej kuchni azjatyckiej w formule casual dining, rozszerza swoją obecność na południe Polski. Już 28 października otworzy swoją pierwszą restaurację w Krakowie, która będzie jednocześnie 24. lokalizacją sieci w kraju.

Restauracja zlokalizowana będzie w Centrum Handlowym Bonarka.

Z okazji otwarcia na klientów czeka wiele atrakcji. Pierwsze 10 osób będzie miało szansę wziąć udział w losowaniu wyjątkowej nagrody – Złotej Karty GOLD PAD THAI, uprawniającej do odbioru darmowego Pad Thaia Basic przez cały rok. Dodatkowo, pierwszych 50 gości otrzyma kultowego Pad Thaia z kurczakiem w wersji łagodnej zupełnie za darmo – wystarczy podać kod: FREE PAD THAI. Na odwiedzających czekają również gift packi z niespodziankami, a do każdego zamówienia dołączane będą zniżki na kolejne wizyty.

Nowy koncept

Marka Thai Wok uruchomiła nowy koncept pod nazwą WOKy by Thai Wok, który ma odpowiedzieć na zmieniające się potrzeby gości i trendy w gastronomii. Pierwszy lokal został uruchomiony w Pasażu Grunwaldzkim we Wrocławiu.

„Z przyjemnością ogłaszam start naszego nowego konceptu – WOKy by Thai Wok. To odpowiedź na zmieniający się rynek i oczekiwania gości. Chcemy oferować autentyczne dania azjatyckie w cenie dostępnej na co dzień. Pierwszy lokal otworzyliśmy 1 października we Wrocławiu w Pasażu Grunwaldzkim, a kolejne planujemy w mniejszych miastach i/lub w mniejszych lokalnych obiektach handlowych” – komentuje Bartosz Brusikiewicz, Managing Director; co-owner of Thai Wok & Tuk Tuk. 

Nowy format ma na celu zwiększenie dostępności kuchni azjatyckiej w Polsce – nie tylko w największych aglomeracjach, ale także w mniejszych miastach. WOKy by Thai Wok ma być konceptem bardziej kompaktowym, elastycznym i dostosowanym do lokalnych warunków handlowych, zachowując przy tym autentyczny smak i jakość, z których słynie Thai Wok.

„Naszym celem jest, by smaki Azji w dobrej jakości były bliżej każdego – nie tylko w największych aglomeracjach” — dodaje Bartosz Brusikiewicz, Managing Director; co-owner of Thai Wok & Tuk Tuk. 

W nowym formacie klienci mogą spodziewać się szybkiej obsługi, świeżych składników, przygotowywanych na miejscu dań typu wok oraz przystępnych cen.

Specjaliści od azjatyckiej kuchni

Thai Wok to kuchnia tajska – oparta na świeżych, oryginalnych, zdrowych produktach i romatycznych, egzotycznych przyprawach. O najwyższą jakość serwowanych potraw i niepowtarzalność receptur dbają kucharze z Azji. Wiele dań jest widowiskowo przygotowywanych na oczach klientów.

Jej specjalnością jest Pad Thai – smażony makaron ryżowy z kiełkami, tofu i orzeszkami w wielu wariantach do wyboru: wegetariański, z kurczakiem, z krewetkami oraz kurczak z krewetkami.

Restauracje Thai Wok oferują możliwość zjedzenia posiłku na miejscu, lub dostarczenia go pod podany adres.

Obecnie sieć liczy 23 lokali w największych miastach Polski. Przykładowo lokale Thai Wok klienci mogą znaleźć w Atrium Promenada, Westfield Mokotów, Złotych Tarasach czy w Wola Parku.

Tuk Tuk to sieć lokali, w których można zasmakujesz prawdziwego tajskiego jedzenia

Newsletter SCF News

Obserwuj rynek centrów handlowych

Dołącz do ponad 7000 czytelników i otrzymuj codzienny, bezpłatny newsletter

Zapisz