Wkrótce SCF 2024 Spring
Dołącz do 1200 uczestników!

Bartłomiej Wnęk objął stanowisko Chief Operating Officer w MODIVO S.A.

Do zespołu MODIVO S.A. dołączył Bartłomiej Wnęk, który jako Chief Operating Office będzie odpowiedzialny za nadzór nad procesami operacyjnymi – logistyką, biurem obsługi klienta oraz biurem zamówień. Do jego zadań należeć będzie m.in. opracowywanie i wdrażanie strategii dotyczących operacjonalizacji sprzedaży oraz dbanie o doświadczenia zakupowe konsumentów. To odpowiedź na intensywny rozwój Spółki, która w nadchodzących latach planuje dalsze inwestycje w inteligentną logistykę, łańcuch dostaw oraz obsługę klienta.

– Zapewnianie klientom jak najlepszych doświadczeń w zakresie obsługi posprzedażowej to jeden z naszych priorytetów. Oczywiście zależy nam również, by z zadowoleniem i pełnym przekonaniem korzystali z naszych platform ponownie. To powody, dla których przekazujemy nadzór nad działaniami z obszaru logistyki i obsługi klienta w ręce jednej osoby. Bartłomiej Wnęk ma ogromne doświadczenie i ekspercką wiedzę, dzięki której może zapewnić optymalny rozwój sieci logistycznej oraz usprawnić procesy zwrotów i planowanie S&OP. Jesteśmy przekonani, że podejmowane wewnątrz jego zespołu aktywności przyczynią się do poprawy doświadczeń zakupowych klientów – mówi Damian Zapłata, Prezes Zarządu MODIVO S.A.
Bartłomiej Wnęk ma 20-letnie doświadczenie w zarządzaniu projektami, rozwoju sieci i inwestycji, tworzeniu floty kurierskiej, wprowadzaniu innowacji procesowych oraz wdrażaniu nowych technologii. Budował i kierował zespołami liczącymi prawie 8000 osób. Swoją karierę rozpoczął w 2002 roku w firmie DHL, gdzie od 2018 roku był Członkiem Zarządu DHL, pełniącym funkcję wiceprezesa ds. operacyjnych.

– To dla mnie duża radość, że dołączyłem do zespołu MODIVO. Spółka ma na swoim koncie liczne sukcesy, a do tego wciąż ogromne ambicje i perspektywę rozwoju. Mam obok siebie zgrany zespół, który każdego dnia dokłada starań, aby rozwijać nasze brandy. W dalszym ciągu będziemy koncentrować się na działaniach zapewniających klientom najlepsze doświadczenia w zakresie obsługi posprzedażowej. Myślę, że będą zadowoleni z efektów wdrażanych przez nas rozwiązań – mówi Bartłomiej Wnęk, Chief Operating Officer w MODIVO S.A.

MODIVO S.A. łączy ofertę platform e-commerce eobuwie.pl oraz MODIVO. Platformy sprzedażowe, oferują setki topowych marek, dostępne są w kilkunastu krajach europejskich. W przypadku eobuwie.pl działają zawsze w lokalnych domenach. W największych polskich aglomeracjach oraz w stolicy Czech Spółka prowadzi także sprzedaż stacjonarną. Dzięki inwestycjom w nowoczesne technologie oraz innowacyjnemu projektowi esize.me dokonuje rzeczywistej integracji kanałów sprzedaży online i offline.

Trwa rejestracja uczestników i partnerów!

SCF 2024 Spring

Najważniejsze wiosenne spotkanie rynku centrów handlowych,  9-10 kwietnia 2024, Legia Warszawa.

Rejestracja uczestników