Wkrótce SCF 2024 Fall

Leasing, inwestycje, zarządzanie. Trwa rejestracja uczestników na najważniejsze spotkanie decydentów rynku centrów handlowych. 1400 uczestników. 25-26.09.24, Warszawa, Expo XXI.

Rejestracja uczestników

Berlin Döner Kebap na nowo w Szczecinie

Restauracja otwarta na nowo! Berlin Döner Kebap na osiedlu Galaktyka, przy ulicy Jana
Królewskiego 31/2 w Szczecinie – to miejsce, które przeniosło się z konceptu jedzenia na
świeżym powietrzu do przestronnego lokalu. Sieć ma już 70 lokalizacji w całym kraju.

Restauracja wyróżnia się cichą i spokojną okolicą z doskonałym dostępem do centrum miasta. Jest to idealne miejsce dla tych, którzy szukają chwili odpoczynku od miejskiego zgiełku, ceniąc sobie zarazem łatwość dotarcia.

W odpowiedzi na potrzeby i oczekiwania Gości, na nowo stworzona lokalizacja zdecydowała
się na wydłużenie godzin otwarcia. Restauracja serwuje swoje dania od poniedziałku do
czwartku w godzinach 9:00-23:00, w piątek i sobotę od 9:00 do 24:00, a w niedziele od
10:00 do 23:00. Nowy lokal na osiedlu Galaktyka to nie tylko miejsce, gdzie można zjeść
smaczny kebap, ale również przestrzeń, gdzie można spędzić miło czas w przyjemnej
atmosferze.

Berlin Döner Kebap słynie z oferowania wysokiej jakości dań, przygotowanych zgodnie z
autorskimi recepturami. Przykładają wielką wagę do świeżości i jakości składników, co
przekłada się na zadowolenie i przywiązanie Gości. To znana marka w Polsce, która może
pochwalić się siecią 70 Restauracji rozlokowanych na terenie całego kraju. W skład tej liczby
wchodzi 38 miejsc działających na zasadzie franczyzy oraz 32, to lokale własne. Sieć nie
spoczywa na laurach i planuje otwarcie kolejnych Restauracji, kontynuując swój ciągły
rozwój.

10. nowych restauracji w roku 2024

W niedawnym wywiadzie dla SCF News | Retailnet.pl Karol Kostyrka, Manager ds. Rozwoju, Berlin Döner Kebap mówił: „Planujemy rozwijać ten format głównie przy galeriach handlowych, retail parkach oraz w miejscach dużego natężenia ruchu. Takie lokalizacje mogą obejmować również obsługę zmotoryzowanych podróżnych, na przykład w połączeniu ze stacją benzynową. Tym samym jesteśmy otwarci na wszelkie lokalizacje z wysoką odwiedzalnością.

Planujemy otworzyć dziesięć nowych restauracji do końca 2024 oraz zrealizować podobną liczbę remodelingów punktów już funkcjonujących. Wszystko celem dostosowania do najnowszej linii wizualnej sieci Berlin Doner Kebap. Nowe punkty, planujemy lokalizować głównie w obszarach, które zostały objęte naszą linią logistyczną lub są jej bliskie. Myślimy też o wschodzie Polski. Będziemy starać się zwiększyć tam naszą aktywność. Sieć jest rozwijana w dużej mierze w oparciu o system franczyzowy.”

Newsletter SCF News

Obserwuj rynek centrów handlowych

Dołącz do ponad 7000 czytelników i otrzymuj codzienny, bezpłatny newsletter

Zapisz