Berlin Döner Kebap ma już 81 restauracji

Sieć Berlin Döner Kebap kontynuuje dynamiczny rozwój, poszerzając swoją obecność w największych polskich miastach. W maju została otwarta 81. restauracja marki, zlokalizowana w jednym z najbardziej klimatycznych i letnich miejsc Szczecina – na Łasztowni. To już 18 punkt sieci w stolicy Pomorza Zachodniego, co czyni Szczecin jednym z najmocniejszych rynków dla tej marki w Polsce.

Nowy lokal funkcjonuje w modelu Outdoor Food Concept, doskonale wpisującym się w charakter sezonowego food courtu. Łasztownia to miejsce wyjątkowe – położone tuż przy bulwarach i Morskim Centrum Nauki, znane z licznych letnich wydarzeń, takich jak Juwenalia, koncerty plenerowe czy wesołe miasteczko. To tu bije letnie serce miasta, a obecność Berlin Döner Kebap dodaje temu miejscu smaku.

Atrakcje na otwarcie

14 maja odbył się event otwarciowy, podczas którego goście mogli skorzystać z promocji 100 Rollo za 1 zł. Akcja spotkała się z ogromnym zainteresowaniem, przyciągając zarówno mieszkańców, jak i turystów.

Z atrakcyjnym menu

Nowy punkt oferuje pełne menu sieci, w tym popularne pozycje takie jakRollo Greco – z oliwkami, serem sałatkowym, grillowanym kurczakiem, warzywami, autorskimi sosami. Nie zabrakło również opcji bezmięsnych – z falafelem oraz cypryjskim serem halloumi.

„Obecność Berlin Döner Kebap na Łasztowni to naturalny krok w rozwoju marki. To miejsce tętni życiem latem, a nasi goście coraz częściej wybierają swobodną, plenerową formę posiłków. Cieszymy się, że możemy być częścią tej przestrzeni i że Szczecin tak dobrze przyjął już 18 punkt sieci” – mówi Karol Kostyrka, manager ds. rozwoju Berlin Döner Kebap w Polsce.

Marka obecna na polskim rynku od 27 lat wciąż przyciąga nowych franczyzobiorców, oferując elastyczny model współpracy i wsparcie na każdym etapie prowadzenia działalności. Otwarcie sezonowego punktu w Szczecinie to kolejny dowód na to, że Berlin Döner Kebap skutecznie łączy jakość, dostępność i lokalny klimat – wszędzie tam, gdzie tętni życie.

Nowy format

Berlin Döner Kebap otworzył drugi punkt w Kołobrzegu, usytuowany bliżej plaży, przy ul. Borzymowskiego 6. Lokal jest stworzony w modelu Outdoor Food Concept. To pierwszy punkt w tym formacie, które będzie otwarty cały rok nad polskim wybrzeżem, nawet poza sezonem letnim.

Nowy lokal jest otwarty codziennie, co pozwala mieszkańcom i turystom cieszyć się najwyższej jakości daniami zarówno w porze lunchu, jak i wieczornych kolacji, zapewni gościom możliwość swobodnego jedzenia na świeżym powietrzu, w otoczeniu nadmorskiego klimatu. To kolejny krok marki w kierunku zapewniania jeszcze większego komfortu i dostępu do ulubionych smaków dla szerokiego grona odbiorców.

27 lat tradycji na rynku polskim

Berlin Döner Kebap to marka z 27-letnią tradycją na polskim rynku, która nieustannie dostarcza dania najwyższej jakości. Sieć nie tylko oferuje klasyczne kebaby, ale również nowoczesne i zaskakujące połączenia smaków, jak np. Krasz Kebap – snack burger z mięsem kebabowym, piklami i autorskim sosem. 

Berlin Döner Kebap to miejsce, które zaspokoi gusta każdego z Gości, oferując również potrawy bezmięsne, takie jak falafel czy cypryjski ser halloumi.

Newsletter SCF News

Obserwuj rynek centrów handlowych

Dołącz do ponad 7000 czytelników i otrzymuj codzienny, bezpłatny newsletter

Zapisz